دلایلی که شما را از خرید گوشی هوشمند تاشو منصرف می‌کنند

1

با اینکه گوشی‌های هوشمند تاشو از جمله گوشی‌های بسیار جالب و خوب به نظر می‌رسند اما برخی از موارد و ویژگی‌های آن‌ها ممکن است آزاردهنده باشند. مطمئناً پس از استفاده از گوشی‌های معمولی، بهره‌گیری از این فرم فاکتور متفاوت می‌تواند جالب و سرگرم‌کننده باشد. با این حال، برخی از معایب در گوشی‌های تاشو وجود دارند که باعث می‌شوند تا شما از خرید گوشی هوشمند تاشو منصرف شوید.

۶. نسبت تصویر عجیب

مهم نیست که یک گوشی تاشو عمودی بگیرید یا یک تاشو به سبک کتابی، نمایشگرهای همه آن‌ها نسبت تصویر عجیبی دارند. به‌عنوان مثال، صفحه نمایش اصلی گوشی Z Flip 6 و صفحه نمایش پوششی Z Fold 6 نسبت تصویر ۲۲:۹ دارند. گوشی‌های معمولی دارای صفحه نمایش ۱۹.۵:۹ هستند. گوشی‌های تاشو صفحه نمایش بلندتر اما باریک‌تری دارند. برای کسانی که از پیمایش در ریل‌های اینستاگرام و تماشای ویدیوهای یوتیوب لذت می‌برند، صفحه باریک‌تر کمی عجیب به نظر می‌رسد.
صفحه نمایش‌های گوشی‌های تاشو کتابی به دلیل داشتن صفحه نمایش داخلی بزرگشان برای تماشای رسانه بهتر هستند اما نوارهای سیاه بزرگ آن‌ها روی یک صفحه نمایش مربعی شکل نیز به نوبه خودش آزاردهنده به نظر می‌رسند.

۵. جدا شدن محافظ صفحه نمایش

گوشی‌های تاشو دارای محافظ‌های پلاستیکی هستند که از قبل برای جلوگیری از آسیب دیدگی روی آن‌ها نصب شده‌اند و بر خلاف گلس‌های سنتی، مستعد خراش هستند. مهم‌تر از همه اینکه آن‌ها ارزان به نظر می‌رسند و پس از چندین ماه فرسودگی، زشت می‌شوند. پس از چندین ماه استفاده از گوشی و باز و بسته کردن آن، محافظ پلاستیکی صفحه نمایش شروع به کنده شدن می‌کند و به مرور زمان بدتر می‌شود.

۴. دوربین‌های متوسط

گوشی‌های تاشو برای چندین سال است که عرضه می‌شوند و شما فکر می‌کنید که سخت‌افزار دوربین روی آن‌ها با توجه به قیمت گزاف آن‌ها به اندازه‌ای بهبود پیدا کرده که قابل مقایسه با گوشی‌های پرچم‌دار باشد. با این حال، این اتفاق رخ نداده است. تصاویر و ویدیوهایی که با دوربین گوشی Z Flip 5 گرفته می‌شوند، در مقایسه با تصاویر و ویدیوهای گرفته شده با دیگر گوشی‌ها همچون آیفون فاقد جزئیات و عمق هستند.
این به خاطر این است که گوشی‌های تاشو مشخصات باریک‌تری دارند و قرار دادن سنسورها و لنزهای دوربین بزرگتر در یک شاسی نازک‌تر و باریک‌تر کاری چالش‌برانگیز محسوب می‌شود. بدترین دوربین در اکثر گوشی‌های تاشو معمولاً دوربین سلفی جلویی است اما امکان تا شدن و استفاده از دوربین‌های اصلی برای گرفتن سلفی تا حدی این مشکل را کاهش می‌دهد.

۳. چین خوردگی گوشی

یکی از مشکلات بسیار بزرگی که در گوشی‌های هوشمند تاشو وجود دارد، چین خوردگی در صفحه نمایش آن‌ها است. شما ابتدا فکر می‌کنید که کم کم به آن عادت خواهید کرد اما این اتفاق رخ نخواهد داد. وقتی که ابتدا گوشی را خریداری می‌کنید، چین خوردگی اصلاً به چشم نمی‌آید اما پس از چند روز تا کردن و باز کردن گوشی، چروک بیشتری خود را نشان می‌دهند. البته این چین خوردگی در ادامه بدتر نمی‌شود که در نوع خودش جالب است. با این حال، مطمئناً وجود چنین چین خوردگی روی صفحه نمایش برای بسیاری از افراد آزاردهنده خواهد بود.

۲. دوام لولا

باز و بسته کردن گوشی هوشمند تاشو در زوایای مختلف صاف و پایدار به نظر می‌رسد اما پس از گذشت مدتی، نمی‌توان چنین چیزی گفت. در ابتدا لولا گوشی را به خوبی در زوایای مختلف حفظ می‌کرد اما پس از مدتی استفاده از گوشی، لولا دیگر آن دوام گذشته را ندارد و خیلی شل به نظر می‌رسد. سازندگان گوشی‌ها ادعا می‌کنند که این لولا تا ۲۰۰۰۰۰ چرخه باز و بسته کردن یعنی چیزی حدود پنج سال استفاده و روزی ۱۰۰ مرتبه باز و بسته کردن دوام دارد ولی باید گفت که این ادعا از واقعیت به دور است و عملکرد این لولا پس از چند سال اصلاً شبیه به ماه‌های ابتدایی آن نخواهد بود، خصوصاً اگر گوشی چندین مرتبه از دست شما زمین خورده باشد.

۱. عمر باتری کم

با وجود اینکه گوشی‌های تاشو کتابی همچون گوشی Galaxy Z Fold 6 بزرگتر هستند ولی باتری کوچک‌تری نسبت به گوشی‌های معمولی همچون S25 Ultra دارند و از همین رو، دوام باتری آن‌ها در طول روز کمتر از این گوشی‌های پرچم‌دار خواهد بود؛ پس اگر اهمیت بسیار زیادی نسبت به عمر و دوام باتری دارید، بهتر است که به سراغ گوشی‌های تاشو نروید.
دلیل دوام باتری کم گوشی‌های تاشو این است که این گوشی‌ها در مقایسه با گوشی‌های معمولی نمی‌توانند به طور مؤثر از فضای داخلی خودشان استفاده کنند و این عمدتاً به دلیل مکانیسم لولا است که تولیدکنندگان را مجبور کرده تا از طراحی باتری تقسیم شده در این گوشی‌ها استفاده کنند.
دوام باتری در گوشی‌های تاشو عمودی حتی بدتر است چراکه آن‌ها جمع و جورتر هستند و ضخامت را در اولویت قرار می‌دهند. از سوی دیگر، داشتن چندین صفحه نمایش باعث شده تا فضای بیشتری برای باتری وجود نداشته باشد، آن هم بدون اینکه گرمای شدیدی تولید کند. همه این موارد در کنار هم سبب شدند تا دوام باتری در این گوشی‌ها برای استفاده طولانی مدت پایین باشد.

دسته بندی: خبر برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *