معرفی لیست 22 صرافی ارز دیجیتال ایرانی فعال و معتبر

این امر می‌تواند ضمن جذب سرمایه‌گذاران خارجی، به رشد نوآوری و کارآفرینی در کشور کمک کند. بانک مرکزی باید با متخصصان حوزه رمزارز و نمایندگان انجمن فین‌تک برای تدوین سیاست‌های توسعه‌محور در این حوزه تعامل کند. مشارکت فعالان این حوزه می‌تواند به ایجاد قوانین کارآمد و کاهش آسیب‌های احتمالی کمک کند.

نبود شفافیت ممکن است باعث شود که کاربران از وقوع مشکلات یا هزینه‌های پنهان غافلگیر شوند. به همین دلیل، قبل از انتخاب یک صرافی، بررسی کنید که آیا این صرافی در ارائه اطلاعات خود صادق و شفاف است یا خیر. شفافیت نه تنها به ایجاد اعتماد کمک می‌کند، بلکه نشان‌دهنده‌ی تعهد صرافی به رعایت حقوق کاربران و عملکرد اخلاقی و قانونی است. یکی از نکاتی که شاید در نگاه اول کمتر به آن توجه شود، حدود قابل واریز و برداشت در یک صرافی ارز دیجیتال است. این محدودیت‌ها تعیین می‌کنند که شما چقدر می‌توانید به حساب خود واریز کنید یا از آن برداشت کنید و ممکن است بسته به نوع حساب کاربری، سطح تأیید هویت و سیاست‌های صرافی متفاوت باشد. وقتی نوبت به انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال می‌رسد، زیرساخت‌های فنی به عنوان یکی از مهم‌ترین عواملی که بر عملکرد و تجربه کاربری شما تأثیر می‌گذارد، نقش کلیدی ایفا می‌کند.

همچنین موضوع پول دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) به عنوان مقوله‌ای مجزا مورد توجه قرار گرفته است. بانک مرکزی مقررات لازم را درباره انتشار توکن با پشتوانه طلا و فلزات گرانبها ابلاغ خواهد کرد و درباره توکن‌های دارایی، مسئولیت تدوین مقررات با سازمان بورس خواهد بود که با هماهنگی وزارت اقتصاد انجام می‌شود. انتخاب بین صرافی‌های ایرانی یا خارجی شاید قدری پیچیده باشد چراکه به عوامل مختلفی بستگی دارد. در ادامه، مزایا و معایب هریک را بیان می‌کنیم تا با کمک این موارد، به پاسخ مناسبی برسید. این صرافی در سال ۱۳۹۶ شروع به کار کرد و هدف آن این بود که هر فرد باید بتواند به‌راحتی و در امنیت، رمزارز موردنظر خود را دریافت و ارسال کند.

در بخش اول، این پلتفرم به عنوان اولین عرضه‌کننده خدمات خرید و فروش اکانت‌های خارجی در ایران شناخته می‌شود و امکان تهیه اکانت‌ها و خدمات مختلف خارجی را با استفاده از ریال برای کاربران ایرانی فراهم می‌کند. با درک اصول اولیه خرید و فروش، مدیریت دارایی ها و استفاده از ابزارهای معاملاتی، می‌توانید شروع به معامله در صرافی‌ها کنید. به یاد داشته باشید که معامله ارزهای دیجیتال همراه با ریسک است و باید همیشه با احتیاط و مسئولیت‌پذیری انجام شود. با تحقیق، تمرین و پشتکار، می‌توانید مهارت‌های لازم برای معامله موفق در بازارهای ارزهای دیجیتال را به دست بیاورید. بیشتر صرافی‌ها یک داشبورد یا صفحه نمای کلی برای بررسی موجودی، سود و زیان و عملکرد سرمایه‌گذاری‌های کاربران ارائه می‌دهند.

شبکه اتریوم با رمز‌ارز اتر دومین ارز دیجیتالی است که بخش بزرگی از بازار را به خود اختصاص داده است. از این رمزارز به‌عنوان پادشاه «قراردادهای هوشمند» (smart contracts) یاد می‌شود. ارزش بازار فعلی اتریوم ۲۰۰ میلیارد دلار است و یکی از محبوب‌ترین ارزهای دیجیتال در جهان است. بلاک چین این رمزارز، قابلیت‌های قدرتمندی مانند برنامه‌های کاربردی غیرمتمرکز، قراردادهای هوشمند و توکن‌ها را ارائه می‌دهد. اتریوم، از طیف گسترده‌ای از زبان‌های برنامه‌نویسی پشتیبانی می‌کند که ساخت برنامه‌های کاربردی بر روی پلتفرم را تسهیل می‌کند. گفتنی است که کاربران باید به فکر راهکاری برای نگهداری ایمن ارزهای دیجیتال خود نیز باشند.

پاسخ به سوالات کاربران در سریع‌ترین زمان ممکن داده می‌شود و تا زمانی که کاربر به پشتیبانی نیاز داشته باشد؛ کارشناس مربوطه با وی در ارتباط خواهد بود. پشتیبانی از بیش از ۱۰۰ رمزارز، داشتن کیف پول اختصاصی و امکان تایید هویت دو عاملی از دیگر مزایای والکس است که معاملات رمزارزها را برای کاربران به تجربه‌ای شیرین تبدیل می‌کند. رمزارز ملی (Central Bank Digital Currency) یا به اختصار CBDC نوع جدیدی از ارز دیجیتال است که در یک بستر توزیع شده و بصورت همتا به همتا ایجاد شده است.

دسته بندی: خبر برچسب ها: